Známý instruktor kolečkového bruslení Ústečan Ondřej Thor pokřtil svou knihu
Slavnostní křest. 3x foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Netradiční akci zažili v pátek 4. října návštěvníci pěší zóny za ústeckým vlakovým nádražím. Krátce po sedmnácté hodině se zde křtila kniha známého propagátora a instruktora kolečkového bruslení v České republice Ústečana Ondřeje Thora.

Kniha se jmenuje INLINE BRUSLENÍ, kmotry byli střekovský starosta, velký sportovec, Petr Vinš a ředitelka Severočeské vědecké knihovny v Ústí nad Labem Jana Linhartová. „S nápadem napsat knihu o kolečkovém bruslení přišla společnost K2, jejíž jsem ambasadorem. Příručka vznikala tři roky, korektury dělala Marta Křížová. Vydalo ji nakladatelství Grada,“ uvedl autor.

Kniha je určena začátečníkům, ale i zkušeným jezdcům a instruktorům. „Dočtete se o technikách a výuce kolečkového bruslení, ale také o povinnostech a právech každého jezdce, které mu ukládá silniční zákon. V knize je 28 QR (Quick Response) kódů odkazujících na náš youtube kanál, kde jsou nahrána videa ukazující správnou techniku, ale i nejčastější chyby při jízdě na kolečkových bruslích,“ dodal Ondřej Thnor.

Knihu si každý příznivec in-line může koupit v obchůdku a servisu bruslí InlineSkating na pěší zóně za vlakovým nádražím. K zapůjčení ji nabízí Severočeská vědecká knihovna v Ústí nad Labem.

0510 inline2

0510 inline3

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru