Spící bezdomovce probudili strážníci. Nepořádek po nich uklidili odsouzení
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý 10. září v 07.50 hodin, prováděla hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku kontrolní činnost v okolí OC Fórum, kde si v ulici Malá Hradební všimla skupinky tří spících osob.

Vzhledem k značnému nepořádku, který měly tyto osoby kolem sebe, je hlídka vzbudila a upozornila je na nepřijatelnost takového chování. Dále hlídka osoby poučila, že mají možnost využít služeb azylových domů, kde jim bude poskytnuta základní pomoc a sociální zázemí.

1709bezdomovci1

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Strážníci tyto osoby z místa vykázali a nepořádek, který po nich zbyl, byl uklizen alternativně odsouzenými, zařazenými do výkonu veřejně prospěšných prací u Městské policie Ústí nad Labem.

1709bezdomovci3

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru