Domluvený nákup nevyšel: Pokladní namarkovala jen část zboží, nakupující ale překvapila ostraha
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté šetří případ krádeže zboží na prodejně. Osmnáctiletá dívka nakupovala ve zdejším supermarketu, kdy do svého nákupního košíku vložila vše, co jí přišlo pod ruku. Od masa, drogerii, kosmetiku, jogurty, až nakonec po několik nákupních tašek.

Celou akci měla dobře promyšlenou. Ve chvíli, kdy přišla k pokladně, tak všechno zboží vyndala na jezdící pás a pokladní, se kterou byla předem domluvená, markovala pouze některé zboží. Podezřelá si vše následně naložila do nákupních tašek a mířila k východu.

"K jejímu překvapení byla ovšem zadržena ostrahou prodejny. Všechno zboží v hodnotě 14 633 korun bylo následně vráceno na prodejnu. V současné době jsou obě ženy podezřelé z trestného činu Krádeže, za což jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let, zákaz činnosti nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru