VIDEO: Medvěd Bruno byl úspěšně transportován z brněnské ZOO do Děčína
Medvěd Bruno byl úspěšně transportován z brněnské ZOO do Děčína
Ústí nad Labem

Děčín - V úterý 16. dubna se uskutečnil dlouho očekávaný transport medvěda kamčatského Bruna z brněnské zoologické zahrady.

Celá akce proběhla bez sebemenšího problému. Bruno vzorně ráno vlezl do transportní bedny, slupnul rybku s uklidňujícím přípravkem a po pětihodinové cestě pak v pořádku dorazil do Děčína. Zde už byla připravena těžká technika v podobě jeřábu, která pomohla s přenesením transportní bedny do výběhu k šubrům vnitřní expozice.

Nyní nechávAJÍ Brunovi čas na aklimatizaci, návštěvníci si na něj budou muset ještě zhruba týden počkat. Velké poděkování za hladký průběh celé akce posíláme si zaslouží jednak zaměstnanci Zoo Brno, ale také profíci ze Safari parku Dvůr Králové, kteří zajišťovali transport.

https://www.youtube.com/watch?v=iFLj_UNduQk

2304bruno2

Medvěd Bruno.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru