Sedmnáctiletá Ústečanka Viktoria Babíková je vicemistryní Čech v bikiny fitness
Sedmnáctiletá Ústečanka Viktoria Babíková (vlevo) je vicemistryní Čech v bikiny fitness. Zdroj foto: Archiv závodnice
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Téměř 200 závodníků se utkalo v sobotu 20. dubna 2019 na Mistrovství Čech v kulturistice v Mladé Boleslavi. Ve startovním poli nechyběla sedmnáctiletá Ústečanka Viktoria Babíková.

Svoji jarní sezónu zahájila nádherným druhým místem v kategorii bikiny fitness do 165 cm, mezi ženami byla opět nejmladší závodnicí. „Jsou to moje letošní první závody a už teď se těším na další, hlavně na účast na mistrovství Evropy ve Španělsku, kam jsem se nominovala za Českou republiku. Čeká mě také ještě Mistrovství republiky v ženách a potom v mé věkové kategorii juniorek i dorostu. Jsem plná elánu a pokusím se svoji formu předvést v maximální míře," řekla Viktorka Babíková. Už příští týden ji můžete sledovat i na živém vysílání na ronnie.cz z Lysé nad Labem.

Výsledky najdete zde.

2204 babikova2

SEDMNÁCTILETÁ VIKTORIA BABÍKOVÁ Z ÚSTÍ OBSADILA NA MISTROVSTVÍ ČECH KRÁSNÉ DRUHÉ MÍSTO. ZDROJ FOTO: ARCHIV ZÁVODNICE

{article Šestnáctiletá Ústečanka Viktoria Babíková je talentem ve fitness}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru