Vrtulník letecké záchranné služby nouzově přistál na louce u Mostu
Stroj nouzově přistál na louce u Mostu. Foto: Oldřich Hájek
Ústí nad Labem

Most - K nouzovému přistání musel přistoupit pilot letecké záchranné služby ve čtvrtek před polednem poblíž Mostu.

Šlo o vrtulník ústecké letecké záchranky, při nouzovém přistání se nikomu nic nestalo. Na místo se hned sjelo několik vozidel hasičů i policisté. Zhruba tři hodiny po poledni stojí stroj stále na louce na dohled od jezera Matylda, záchranné týmy zde již nejsou.

Že vrtulník musel přistát pro technickou závadu, potvrdil našemu serveru mluvčí Zdravostnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník. Pacient, ke kterému záchranáři letěli, byl ošetřován na autodromu v Mostě a byl přepraven do nemocnice sanitkou.

Místo pro přistání zvolil pilot mimo obydlenou oblast na travnaté louce za železničním koridorem. Stroj je na první pohled nepoškozený.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru