Řidič sjel nedopatřením ze zídky, kde zůstal uvězněný. Důvod vás překvapí
2x foto: Měp Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 24. února v odpoledních hodinách byl na žádost operačního střediska městské policie proveden výjezd strážníků do ulice Litoměřická z důvodu nahlášené dopravní nehody. Na místě bylo hlídkou zjištěno osobní vozidlo Ford, které bylo vzpříčené zčásti na komunikaci a zčásti na přilehlé zídce.

Na místě se nacházel také řidič vozidla, který strážníkům sdělil, že při výjezdu z parkovací plochy ho oslnilo slunce a on sjel ze zídky a zůstal na ní s vozidlem vzpříčený. Z důvodu podezření na poškození majetku řidičem (uvedená zídka), byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si po svém příjezdu celý případ na místě převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru