Totální nasazení, The Atavists, Gaia Mesiah a Arakain budou hrát v Bílině pro kamerunské kozy
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Bílina - Kamerunské kozy si už nějakou dobu spokojeně žijí v ohradě v areálu lázní Bílinská Kyselka v Bílině. Již několik let pro ně Kulturní centrum Bílina pořádá v letním amfiteátru koncert několika kapel.

Také v letošním roce se kamerunské kozy můžou těšit na pořádnou rockovou zábavu. Na punk rockovém festivalu - Koncert pro kamerunské kozy se v pátek 16. července od 16 hodin vystřídají kapely Totální nasazení, The Atavists, Gaia Mesiah, a na závěr česká metalová kapela Arakain.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji v IC Bílina, na www.kcbilina.cz nebo na Ticketpoertal za 500 Kč, na místě pak za 600 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru