Můj rap, můj svět! Na Kamencové jezero míří hiphopové legendy
Ilustrační foto. Zdroj: FB Kamencové jezero
Co se chystá

Chomutov - Jestli máte alespoň trochu rádi český rap, neváhejte ani chvilku. Další díl multižánrového festivalu Otevřeno totiž přivede do Chomutova dvě skupiny, jejichž členové tuzemskou hiphopovou scénu formovali. V pátek 9. července vystoupí v unikátním prostředí Kamencového jezera kapely Prago Union a PSH.

Jako první rozduní reproduktory kapela Prago Union v čele s rapperem známým pod přezdívkou Kato. Hiphopoví pamětníci si ho mohou pamatovat ještě jako člena skupiny Chaozz, v níž působil pod přezdívkou Deph. Kromě starších hitů na pódiu jistě zazní i několik novinek z nejnovějšího alba Made in Strašnice, které skupina vydala teprve před pár týdny.

Zkratku PSH jistě rozklíčují nejen skalní fanoušci hip hopu. Peneři Strýčka Homeboye začali v českých klubech působit již v polovině devadesátých let minulého století a dodnes se na ně ve svých rýmech odkazuje řada českých i slovenských raperů. Sestava Orion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik zaručuje solidní rapový nářez.

Pódium bude postavené na travnaté pláži Kamencového jezera kousek od Dřeváku, vstup bude otevřen od 17:30 hodin branou ve směru od Přemyslovy ulice, kde bude možné zakoupit i vstupenky. „Už v minulých letech se ukázalo, že areál jezera je pro pořádání podobných koncertů hodně atraktivní, proto jsme neváhali ani s touto akcí," dodává k tomu Věra Fryčová, ředitelka Zooparku Chomutov, pod nějž Kamencové jezero patří. Areál bude hostit i další akce festivalu, na konci července se například stane kulisami pro divadelní představení spolku Kašpar.

Páteční hiphopovou beach party načne v 19 hodin Prago Union, PSH je na pódiu nahradí o hodinu a půl později. Vstupenky jsou ještě stále k dostání v předprodeji na vrátnici kempu Kamencového jezera, jedna vyjde na 250 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru