Oslavte Světový den turismu procházkou! Můžete vyhrát atraktivní ceny
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Ústí nad Labem - Oslavte v pátek 27. září Světový den turismu. A jak jinak než turistikou. Vydejte se na komentovanou procházku Bertiným údolím a dále až k Erbenově vyhlídce. Bude se také soutěžit o zajímavé a atraktivní ceny.

Sraz účastníků proběhne v Informačním středisku města Ústí nad Labem (Mírové náměstí 1/1, Palác Zdar) v 16:00. Každý, kdo s námi na procházku vyrazí, obdrží slosovatelný kvíz s pěti otázkami. Odpovědi na otázky se pozorný posluchač dozví během výkladu průvodce. V cíli cesty, na Erbenově vyhlídce, pak vylosujeme dva šťastné výherce.

Ve hře jsou dva turistické balíčky obsahující piknikový koš, piknikové nádobí, piknikovou deku, cestovní power banku, selfie tyč, čelovku, svítilnu a kapesní nůž. To vše krásně barevně sladěné.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru