Ústí nad Labem - Severočeské divadlo uvedlo po delší době 1. dubna muzikál legendárního Karla Svobody a Zdeňka Podskalského Noc na Karlštejně. Představení mělo velký úspěch a o to víc bylo ještě větší nadšení, jak ze strany diváků, tak účinkujících, když spatřili v jedné z lóží skvělého a oblíbeného režiséra Zdeňka Trošku.

Ústecké představení Noc na Karlštejně navštívil pan režisér Zdeněk Troška. Foto: Alena Vaicová

Na představení byl pozván dlouholetým přítelem Radkem Krejčím, který v muzikálu Noc na Karlštejně ztvárňuje roli purkrabího Ješka z Wartenberka. Představení bylo opravdu úspěšné, což potvrdila i slova chvály režiséra Trošky, která účinkujícím sdělil. Melodie tohoto muzikálu jsou prý nesmrtelné a večer ho „pohladil po duši". Hlavní představitelka Elišky Pomořanské Tereza Mátlová, Karel IV. v podání Radka Zimy i všichni ostatní účinkující včetně režiséra Martina Novotného byli návštěvou Zdeňka Trošky, ale i jeho milým a přátelským chováním za oponou velice potěšeni. Tereza Mátlová řekla: „Mám radost, pana režiséra si vážím, je to „profík" a jeho zájem o naši práci mě velice těší." Představení doprovázel orchestr Severočeského divadla pod taktovkou Miloše Formáčka.

Ústecké představení Noc na Karlštejně navštívil pan režisér Zdeněk Troška. Foto: Alena Vaicová


Další představení Noc na Karlštejně Severočeské divadlo uvede příští týden ho mimořádně uvádíme 8. dubna v 19.00 hodin, jako náhradu operetního představení Růže z Argentiny, kterou, muselo z důvodu nemoci zrušena.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru