Strážníci v Ústí se opět věnovali dětem. Připraveno pro ně bylo několik stanovišť
Foto: MP Ústí nad Labem
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Ve středu dne 27. 4. 2022 se uskutečnil školní projekt „Dopravní výchova“, který pořádala Speciální základní škola, mateřská škola a Praktická škola Pod parkem. Strážníci ze skupiny prevence kriminality a dopravní výchovy Městské policie Ústí nad Labem se tohoto projektu aktivně zúčastnili.

Pro žáky připravili různá stanoviště s preventivní tématikou například: („Linky tísňového volání“, „Správné přecházení po přechodu“). Celý projektový den se velmi vydařil a děti vše zvládly s úžasným nadšením. Celkem se této akce zúčastnilo na 200 žáků ze Speciální školy na Severní Terase a z odloučeného pracoviště Neštěmice. Na řadu přišli i strážníci ze základny Severní Terasa, kteří dětem ukázali techniku, kterou používají při své běžné práci v rámci kontrolní činnosti. Nechali je „osahat“ své pracovní vybavení a vysvětlovali jim základy právních norem, kterými by se měly řídit v běžném životě. Na závěr celé akce trážníci předali všem zúčastněným drobné předměty s reflexními prvky, které pro ně připravilo vedení města.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru