Sportovci se pochlubili svými medailemi. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Tým z Ústeckého kraje na letošních Světových policejních a hasičských hrách exceloval a odvezl si celkem 17 medailí. Tým tvořili varnsdorfští profesionální hasiči Josef Kroupa, Jan Šeps a Jan Hocko, dále Tomáš Sobecký, hasič z Ústí nad Labem, a jeho žena policistka Jarmila Sobecká Halířová. Družstvo doplnili hasiči Luděk Konvičný z Bíliny a Pavel Novák z Děčína. Svůj úspěch společně oslavili i s hejtmanem Ústeckého kraje Janem Schillerem.

Při neformálním setkání vyprávěli své zážitky z cesty do Kanady a jak se jim líbila provincie Manitoba. Přiblížili také náročnost celé soutěže, které se účastnilo více než 8 500 sportovců z více než 50 zemí, kteří se utkali v 60 různých sportech. Povídali také o tom, jak je vnímali místní obyvatelé, jaké zkušenosti sdíleli členové hasičských a policejních sborů z jiných zemí nebo jaká byla setkání s českými krajany. Sportovci pak hejtmanovi předali pamětní token z her.

Sportovci během soutěže předvedli svůj um v jízdě na horském kole v náročném terénu (MTB), ve štafetě i běhu jednotlivců Ultimate Firefighter (u nás známé jako TFA), cross country běhu a v řecko-římském zápasu. Další kolo her se bude konat v roce 2025 v Birminghamu v Alabamě. Věříme, že naši hasiči a policisté budou opět těmi nejlepšími.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru