Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Děčín - Svědkem nechutné scény se stala ve středu 1. listopadu v Děčíně žena, která v ulici Bezručova v době kolem sedmé hodiny ráno spatřila neznámého muže s kalhotami u kotníků, který se zde přímo naproti základní škole ukájel. Nechutnou scénu zaskočená žena řešila jednoduše, počínání nestydy nahlásila na policii.

Oznámení spustilo krátkou pátrací akci, při které muže vypátrali strážníci Městské policie Děčín během několika minut o ulici dál a předvedli jej na obvodní oddělení Děčín – Podmokly, kde musel své jednání vysvětlit policistům.

"Policisté 30letému muži v režimu zkráceného přípravného řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, kdy lze ve lhůtě 14 dnů očekávat, že bude možné podezřelého postavit před soud. V případě uznání viny u soudu mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi a značně omezený výběr publika," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru