Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Městské služby ve spolupráci s dobrovolnými hasiči a městskou policií cvičně postavili na Střekovském nábřeží protipovodňovou stěnu. Prohlédnout si ji přišel také primátor města.

Výstavba začala v úterý dopoledne a o den později se na už stojící zeď přišel podívat primátor města Ústí nad Labem Petr Nedvědický. Získal informace o průběhu stavby a poděkoval těm, kteří se na stavbě podíleli. „Odvedli jste skvělou práci. Navíc v takovém tempu. Pokud by bylo potřeba zeď postavit kvůli velké vodě, hravě to zvládnete,“ řekl primátor.

Cvičnou výstavbu prováděly městské služby a její výsledek byl pozitivní. „Během cvičení jsme zjistili, že zeď je zcela funkční a neodhalili jsme žádné nedostatky,“ řekl ředitel Městských služeb města Ústí nad Labem Tomáš Vohryzka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru