VIDEO: Hollywoodská hvězda Chris Hemsworth natáčel v Ústeckém kraji! Fanouškům poslal pozdrav z krušnohorské dráhy
Herec Chris Hemsworth sdílel video z vejprtské dráhy. Zdroj: reprofoto video
Zajímavosti

Chomutovsko - V České republice se v těchto dnech natáčí některé scény z pokračování amerického akčního filmu Extraction 2. Filmový štáb kromě Prahy zavítal také na Chomutovsko, odkud natočil pozdrav hlavní hrdina filmu, herec Chris Hemsworth.

Video zveřejnil hlavní aktér připravovaného trháku na sociální síti Instagram, odkud ho sdílela železniční společnost na svůj facebook Trať 137: Chomutov - Vejprty. Video je natočené na vejprtské trati. „Jsem tu společně se Samem (režisérem) a právě natáčíme nedaleko Prahy. Dvě věci jsou naprosto odlišné od posledního filmu. Za prvé je opravdu velká zima, za druhé jsem naživu. Jak se to stalo? Uvidíte ve filmu,“ cituje herce na videu deník Blesk.

video

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru