Ústí nad Labem soutěží o Cenu veřejnosti Opera Civitatem
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Město Ústí nad Labem se zapojilo do veřejné soutěže o Cenu veřejnosti Opera Civitatem s názvem Naše město 1991–2021. Projekt probíhá ve spolupráci s organizací Czech Tourism.

Na začátku října město již obdrželo Cenu Opera Civitatem za podporu výstavby kampusu UJEP. Cena byla udělena v rámci celorepublikového projektu Naše město 1991–2021 za nejvýznamnější a nejkvalitnější investiční realizaci pro vzdělávání, výchovu dětí a mládeže.

V anketě můžou občané měst hlasovat a rozhodovat o architektonicky či urbanisticky nejkvalitnějších souborech staveb realizovaných ve prospěch života obyvatel a návštěvníků českých a moravských měst.

Městu, které obdrží nejvíce hlasů, bude předána koncem listopadu Cena veřejnosti Opera Civitatem. Anketu najdete na webu Kudy z nudy v rubrice ankety.

Hlasovat můžete zde: https://www.kudyznudy.cz/ankety/nase-mesto-1991-2021

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru