Už jen pár dní můžete dražit pěkné věci ve Vánoční aukci AniDef
Foto: AniDef
Zajímavosti

Žim - Spoustu zajímavých dárků můžete vydražit na vánoční aukci útulku AniDef. Nejen, že tím uděláte radost sobě nebo někomu dalšímu, ale aukcí podpoříte provoz útulku. Všechny vydražené prostředky totiž pomůžou svěřencům útulku.

V současné době se draží několik desítek věcí. Aukce všech předmětů skončí v neděli 6. prosince ve 21 hodin. Příhozy po tomto čase již nebudou akceptovány. Po skončení aukce se výherce prostřednictví FB zprávy domluví s AniDef na úhradě věci a jejím převzetí.

V nabídce najdete například i poukaz na tetování nebo focení, novou tiskárnu, houpací síť, zmrzlinovač, různé knihy, mnoho výrobků z keramiky, svíčky, pletené výrobky a různé dárkové předměty, které se vám můžou hodit jako vánoční dárek.

Vydražené produkty bude možno vyzvednout na výdejním místě nebo je AniDef pošle výherci s příplatkem za poštovné přes Zásilkovnu.

Přehled věcí ve Vánoční aukci najdete ve dvou odkazech, v prvním odkazu zde: https://www.facebook.com/media/set?vanity=utulekzim&set=a.2505921586367339 a ve druhém odkazu zde: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=utulekzim&set=a.2521301608162670.

Další informace o Vánoční aukci a o útulku AniDef najdete také na webových stránkách útulku https://www.anidef.cz/ nebo na Facebooku https://www.facebook.com/utulekzim.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru