OBRAZEM: Extrém bahno Most! Závod bikerů okolo Mostu byl opravdu peklo
Extrém Bike Most. Foto: Rastislav Michalko
Zajímavosti

Most – Náročný závod plný kopců v okolí Mostu byl letos ještě náročnější než jindy. Na trati se totiž výrazně podepsalo počasí.

„Dnešní Extrém Bike Most byl opravdový extrém. Měl jsem vyšší cíle, ale na ty podmínky pro mě byla výhra dojet do cíle,“ popsal například trať závodník Jaroslav Imbr. „Od začátku to nejelo a celou cestu bolelo,“ přidává svoji zkušenost Zdeněk Arnie Arnold.

Devatenáctý ročník cyklistického závodu Specialized Extrém Bike Maraton Most 2020, který se startoval opět na hipodromu, byl určen pro profesionální cyklisty i širokou veřejnost v každém věku. V nejdelší variantě museli bikeři zvládnout až 72 kilometrů v blátě po nočním dešti a v dusnu.

Na nejdelší trati s úctyhodným převýšením 2108 metrů zvítězil v čase 3:13 Filip Adel (Superior Velsbike Team). Nejrychlejší ženou byla Karla Štěpánová (Maloja Pushbikers XC Team).

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru