Ústí nad Labem - Centropol ples severočeských patriotů je už zavedená značka. Je to každoroční vrchol plesové sezóny, který do Ústí nad Labem přivádí špičkové umělce. Významné osobnosti vnímají tuto akci jako příležitost, jak vzdát hold tomuto kraji a jeho lidem.

Pořadatelé a partneři se snaží dát plesu vždy i charitativní podtext. Tentokrát dali hlavy dohromady a rozhodli se pomoci jednomu bezva chlapovi a skvělému sportovci Radimu Novákovi, kterému vstoupila do života zákeřná choroba.

Rodina a přátelé Radima Nováka oslovili Lenku Graf, která je zakladatelkou Nadačního fondu Energie pomáhá, s prosbou o pomoc. Energetici z Centropolu se spojili s organizátorem plesu Liborem Zajíčkem, hned bylo jasné, že ples je pro pomoc dobrou příležitostí. V předvečer plesu se k nápadu připojili i další partneři.

„Je super, že se mezi patrioty našla doslova bleskem tahle prima parta lidí, která se umí skvěle pobavit a zároveň i myslet na ty, kterým v tuto chvíli do smíchu moc není. V tuto chvíli máme pro Radima připravených 100 tisíc korun, které mu co nejdříve chceme předat prostřednictvím Nadačního fondu Energie pomáhá. Snad jsme akcí inspirovali i ostatní, kteří mohou Radimovi přispět," říká Aleš Pospíšil, manažer vnějších vztahů společnosti Centropol. Číslo účtu, na který lze přispět a pomoci tak Radimovi v boji s rakovinou: 4192599043/0800.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru