KnihoBudka v informačním středisku slouží čtenářům už rok
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V Informačním středisku města Ústí nad Labem byla v prosinci loňského roku slavnostně představena nová KnihoBudka.

Mezi těmi, kteří jako první naplnili přichystané police knihovny, byly Levné Knihy, a.s., Vědecká knihovna UJEP v Ústí nad Labem, pobočka Kanzelsberger, a.s. v OC Olympia Teplice, ale také sami zaměstnanci oddělení cestovního ruchu. Na spolupráci s knižní tematikou došlo také několikrát s Knihy Dobrovský s.r.o. (naposledy například na instagramu).

Netrvalo dlouho a do polic přinášeli knihy i čtenáři z řad veřejnosti. Do KnihoBudky nenosí knihy pouze senioři nebo lidé, co se stěhují a potřebují uvolnit místo, ale také studenti, vychovatelky, pečovatelky nebo i přespolní návštěvníci. K prvním narozeninám KnihoBudky přinášíme několik ohlasů od čtenářů, které jsme oslovili přímo v infostředisku:

  • seniorka Pavla: "Já sem nosím knížky, co už jsem přečetla, doma se mi do knihovny nevejdou. Tak ať si je přečte někdo další."
  • čtenář Marek: "Knihobudku máme u nás na nádraží, tady jsem o tom nevěděl. Je to fajn, až sem přijdu příště, nějakou sem přinesu."
  • senior Jaroslav: "Měl jsem doma nějaké knížky v ruštině a slovenštině. Mladí to nechtěli, tak jsem to dal sem, a už jsou pryč."
  • seniorka Jiřina: "Dostala jsem od rodiny jednu knihu dvakrát. Tak jsem ji přinesla do Knihobudky a místo ní si odnesla jeden krásný cestopis."
  • čtenářka Eliška: "Knihobudky jsem si všimla, když jsem si šla koupit vstupenky. Je to super, je to v centru na hezkém místě."
  • čtenář Jakub: "Řekla mi o tom manželka. Dostal jsem tašku vyřazených knih, co doma už nechtěla, a měl jsem to sem dát. Ale nesměl jsem nic přinést zpátky (smích)."
  • žákyně Leona: "Ve škole nás sem poslali kvůli referátu, měli jsme poprosit o nějaké letáky o městě a tak. Pak jsem si všimla, že v té knihobudce je nějaký starý průvodce, tak jsem si ho vzala taky, byla tam spousta informací."

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru