Děti hasičů z Mojžíře uklízely pokojíčky: Sbírka hraček udělá radost malým pacientům
Foto: SDH Mojžíř
Zajímavosti

Mojžíř - Sbor dobrovolných hasičů Mojžíř letos opět uskutečnil oblíbenou akci ukliďme si pokojíčky. Tato akce se své premiéry dočkala v minulém roce. Všechny děti hasičů při ní uklidí své pokojíčky a čisté nezničené hračky darují dál. Sbírka proběhla v úterý 26. listopadu, předání hraček v pátek 29. listopadu.

Hračky udělají radost dětem na oddělení dětského příjmu Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, kde každý maličký pacient dostane hračku, ať jen za lékařský výkon, který ho čeká, nebo si ji rovnou odnese s sebou na pokoj.

0412sdhmojzir 2

Foto: SDH Mojžíř

Do této akce se letos, stejně jako loni, zapojily nejen děti odrostlé, ale i nejmenší, které jsou teprve školkového věku. Vybrané hračky, které se skoro nevešly do klubovny SDH Mojžíř, hasiči odvezli s několika dětmi do Masarykovy nemocnice, kde je milé a usměvavé sestřičce předali.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru