Martin na bílém koni přijel do mateřské školky. Nechyběl ani tradiční lampionový průvod
Zdroj: www.severni-terasa.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Martin na bílém koni v brnění a loučí přijel na tradiční lampionový průvod do mateřské školky v Doběticích. Zahájení průvodu patřilo paní ředitelce Jitce Tržilové a pozvanému starostovi Jaroslavu Šimanovskému. Úřad městského obvodu Severní Terasy podpořil tuto tradiční akci mateřské školky.

Děti ze školky si pro své kamarády a rodiče připravily básničky, které společně recitovaly. Společným hlasem přivolaly Martina. Ten projel na koni zahradou a zahájil průvod, který vedl mezi ulicemi sídliště. Celý průvod byl zakončen v Domově pro seniory, kde si zaměstnanci připravili pro děti strašidelnou stezku odvahy. Pro malé i velké zde bylo připraveno občerstvení v podobě teplého čaje a svařáku. Za zvládnutou stezku odvahy dostaly děti za odměnu perníčky a bonbóny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru