Ústí se připojilo k oslavám Dnů české státnosti v Písku
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Písek - Ve dnech 10. a 11. října 2019 se prezentovalo Ústí nad Labem mezi několika dalšími královskými městy, které pojí společná přemyslovská historie, na Dnech české státnosti v Písku.

Významná kulturně společenská akce probíhala pod záštitou Mgr. Evy Vanžurové, starostky města Písku. Pozvání přijali a spoluzahájili akci také další významní činitelé v oblasti kultury a historie.

Pravidelnou součástí programu je také přehlídka pamětihodností a turistických cílů přemyslovských měst. Město Ústí nad Labem se po vzoru loňských let této prezentace aktivně účastnilo Zástupci oddělení cestovního ruchu přednesli hostům zajímavosti o městě a nabídli řadu propagačních materiálů. Největší zájem byl o mapy města, pěší turistické trasy v Českém středohoří a zoologickou zahradu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru