Na Severní Terase vzniklo nové místo pro grilování. Další by mohlo přibýt u mostu Edvarda Beneše
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Veřejné grilovací místo, první hotový projekt z participativního rozpočtu, bylo postaveno v areálu Sektorového centra na Severní Terase.

„Přesně proto vznikl participativní rozpočet, aby si sami občané mohli zvolit, co ve městě chtějí. Budeme se snažit v tom nadále pokračovat,“ řekl primátor Petr Nedvědický k prvnímu splněnému přání občanů.

Podobných projektů se v budoucnu ve městě plánuje až dvacet. Jedním z nich je například další veřejné grilovací místo, které by mohli lidé využívat na Střekově u mostu Edvarda Beneše. Každý návrh z participativního rozpočtu může stát maximálně 350 tisíc Kč, nejlevnější z nich by však měly stát pouze 20 tisíc Kč. „Jsme velice rádi, že se realizují návrhy občanů našeho města,“ uzavírá náměstek primátora Pavel Tošovský.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru