Soutěž o nejhezčí květinový balkon míří do finále. Město spouští i facebookové hlasování
Ilustrační foto. Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - V období od června do srpna probíhala soutěž TOP květinový balkón 2019 v Ústí nad Labem. Začátkem září vybrala komise 20 nejúspěšnějších soutěžících, kteří se mohou těšit na dárkové tašky města.

Tři z nich budou odměněni hlavní cenou – dárkovou poukázkou a věcnými cenami od partnera soutěže hypermarketu Globus Trmice. Výherci si přijdou cenu převzít dne 23. 9. 2019 do informačního střediska. Předávání cen bude moderovat Stanislav Berkovec, známý moderátor a herec.

Město Ústí nad Labem nyní ještě spouští facebookové hlasování o nejhezčí balkónovou fotku od všech úspěšně přihlášených soutěžících. Do hlasování budou započítány hlasy umístěné u fotografií pouze v podobě klasického „lajku“ (palec nahoru). Soutěžící s fotkou, která dostane největší počet lajků, získá speciální cenu! Hlasovat můžete na facebookové stránce města ZDE do 20. 9. 2019 do 10.00 hodin!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru