OBRAZEM: Zanádraží nabízí novou službu. Prodejnu a půjčovnu in-line bruslí
Otevření prodejny a půjčovny in-line bruslí na Zanádraží. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Všech osm kójí ústeckého Zanádraží je obsazených. Poslední prázdné prostory zaplnila prodejna s půjčovnou a servisem in-line bruslí.

Provozovatelem obchůdku je ústecký spolek Inlineskating.cz., který rozšířil portfolio svých aktivit, mezi které patří zájmové kroužky kolečkového bruslení, příměstské tábory pro děti, kurzy bruslení pro dospělé a teambuildingové akce. „Rád bych poděkoval Ústeckému kraji, bez jehož podpory bychom tu nestáli. Jsem rád, že mohu přispívat k oživení prostoru Zanádraží," uvedl předseda spolku Ondřej Thor.

Inlineskating.cz nabízí službu, kterou jiní prodejci se sportovním zbožím nenabízí. Jde o půjčovnu kolečkových bruslí a potřebného vybavení. „Mnohokrát se totiž stane, že zjistíte, že vám brusle nevyhovují až poté, co si je několikrát projedete. A ty už vám na reklamaci často nevezmou." dodal předseda spolku Inlineskating.cz.

V provozovně mohou rovněž rodiče přihlásit své děti na oblíbené příměstské in-line tábory, které změnily místo a spolek Inlineskating.cz je nyní pořádá v prostorách Speciální základní a praktické škole Pod Parkem. „Reagovali jsme na žádosti rodičů o místo s lepším zázemím a zároveň jsme se rozhodli vytvořit kombinovaný tábor, který se nebude zaměřovat výhradně na bruslení. Naším cílem je, aby po týdnu s námi na táborech zvládli naši kluci a holky nejen skvěle bruslit, ale věděli i jak se zachovat při nějaké krizové situaci, nebo v případě, že se stanou svědkem úrazu anebo se sami zraní. Bezpečnost a ohleduplnost je pro nás na prvním místě a chceme si být jistí, že dáváme dětem veškeré znalosti a schopnosti, které jako správní bruslaři potřebují," dodala členka spolku Lenka Melichová.

Děti během příměstského tábora tak zavítají na stanici profesionálních hasičů ve Všebořicích, na ústeckou základnu Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, kde si vyzkouší poskytnutí první pomoci pod vedením profesionálních záchranářů. „Tyto akce mají přitom jediný cíl - rozvíjet kolečkové bruslení v Ústeckém kraji a rozšiřovat řady ohleduplných bruslařů na stezkách a hřištích,“ shodují se všichni členové a instruktoři Inlineskatingu.cz.

Obchod in-line bruslí s půjčovnou a servisem má otevřeno každý všední den kromě úterý od 10 do 18hodin.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru