Ústí nad Labem – Udělat krásnější Vánoce dětem, které stráví sváteční čas na dětském chirurgickém oddělení Krajské zdravotní, pod kterou spadá ústecká Masarykova nemocnice, se rozhodli ústečtí fotbalisté. V pátek při domácím utkání proti Chrudimi spustí Plyšákománii s Armou 2018!

„Je to na vás! Doneste plyšáky pro děti na páteční utkání proti Chrudimi! Plyšákománie s Armou 2018 odstartuje po prvním vstřeleném gólu Army! V tu chvíli se rozevřou plachty na atletické dráze Městského stadionu a vaším úkolem bude hodit plyšáky do plachty! Veškeré plyšáky vyfotíme, spočítáme a následně předáme oddělení dětské chirurgie Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem! Plachty budou po vstřelení první branky připraveny na obou stranách hlavní tribuny (za územím pro trenéry). Je jen na vás, jak velkou radost dětem uděláte! Přineste na páteční utkání plyšáky a udělejte dětem krásné Vánoce!“ vyzývá fotbalový klub fanoušky.

Vstupné na zápas je jednotné 50 Kč, ženy, děti a důchodci mají vstup zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru