OBRAZEM: Krajská zdravotní uspořádala adventní koncert v atriu ústecké nemocnice spojený s charitativním bazarem kabelek
Charitativní bazar kabelek v ústecké Masarykově nemocnici. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Zastavit se v předvánočním shonu, poslechnout si pěvecké sbory, zhlédnout taneční vystoupení a ochutnat vánoční dobroty mohli ve čtvrtek 30. listopadu návštěvníci ústecké Masarykovy nemocnice. Krajská zdravotní, pod kterou nemocnice v Ústí nad Labem spadá, v atriu uspořádala adventní koncert spojený s vánočními trhy a charitativním bazarem kabelek.

„Tato tradiční akce je určena k zastavení se v předvánočním čase a odpočinku od každodenního shonu. Rád bych vám popřál krásné prožití Vánoc a v novém roce, abyste nás nepotřebovali a vraceli se sem raději jako hosté podobných akcí,“ přivítal v úvodu akce všechny návštěvníky Josef Liehne, ředitel zdravotní péče ústecké Masarykovy nemocnice.

Na adventním koncertu vystoupily pěvecké sbory „Ústecké Bambini“ a „Písklata“ a taneční kroužek „Dancing girls“ z teplické základní školy Maršovská.

Součástí akce byl také „Charitativní bazar kabelek“ ve prospěch Nadace pro transplantace kostní dřeně, která zajišťuje finanční krytí testování nových potenciálních dárců. Celkově se zdravotním sestrám z ústeckého transfuzního oddělení podařilo prozatím prodat kabelky za více než 47 tisíc Kč. Prodej kabelek ovšem bazarem na adventním koncertu neskončil, nadále probíhá na Transfuzním oddělení Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., Sociální péče 3316/12, Ústí nad Labem.

FOTOGALERIE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru