OPRAVDU SE STALO: Hádka skončila rvačkou, senior kousl muže do prstu. Lékaři mu museli amputovat článek
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Louny - Lounští kriminalisté v těchto dnech obvinili seniora z obce na Lounsku ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví.

"Začátkem května v odpoledních hodinách mělo na ulici dojít ke slovní rozepři mezi dvěma muži. Konflikt se nakonec vystupňoval do fyzického napadení, kdy agresor měl povalit druhého muže na zem. Napadený muž se měl pokoušet rukou odtlačit tvář útočníka. Ten měl při tom poškozeného kousnout do prostředníku ruky. Mladší z mužů musel být se způsobeným zraněním ošetřen v nemocnici. Utrpěná tržná rána na posledním článku prstu se mu ani po měsíci od útoku nezahojila a z důvodu infekce mu musel být článek tohoto prstu amputován," uvedl k případu policejní mluvčí Kamil Marek.

Policejní vyšetřovatel obvinil útočníka z trestného činu ublížení na zdraví. Protože v důsledku popsaného jednání bylo napadenému způsobeno závažné zranění, hrozí obviněnému v případě uznání viny soudem trest odnětí svobody až do výše osmi let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru