AKTUÁLNĚ: Ledovka trvá, v kraji je řada havárií! Řidič u jedné odmítl dát výstražný trojúhelník
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Namrzlé silnice, špatně očištěná auta, příliš těžká noha na plynu. A nebo kombinace všechno. V Ústeckém kraji je v tuto chvíli několik havárií.

Na boku skončilo vozidlo na silnici v Jeníkově na Teplicku. Nikomu se nic nestalo, ani nedošlo k úniku provozních kapalin. Škoda bude jen na vozidlu a na plotě, do kterého auto vrazilo. S vyšetřováním nehody počítejte do desáté hodiny.

Na trase z Hory Sv. Šebestiána na Chomutov se u Chomutova stala další nehoda. Na namrzlé vozovce skončilo osobní auto v levém pruhu u středových vozidel. Řidič odmítl dát trojúhelník, varuje dopravní servis Policie ČR. I tam počítejte s komplikacemi do desáté dopolední.

Na silnici v obci Kovářská na Chomutovsku došlo na točně autobusů rovněž k havárii. Střetl se autobus s osobním autem, obešlo se to bez úhony na lidském zdraví.

U Třebenic na Litoměřicku se auto srazilo se zvěří. Do desáté hodiny probíhá vyšetřování karambolu.

Silničáři v tuto chvíli varují před ledovkou u obce Tuchořice na Lounsku ve směru na Kounov. Průjezd je možný je se zvýšenou opatrností.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru