AKTUÁLNĚ: Jeden mrtvý, dva vážně zranění. Dálnici na Prahu uzavřela tragická nehoda
2x foto zdroj: Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje
Ústí nad Labem

Střední Čechy - Z důvodu tragické dopravní nehody na 0 km dálnice D8 je po dobu zachranářských prací komunikace ve směru na Prahu zcela uzavřena.

Podle informací dopravního servisu Policie ČR tam došlo ke srážce nákladního auta s osobním. "Při tragické dopravní nehodě bohužel na místě zemřel mladý muž. Další byl letecky transportován ve velmi vážném stavu, po resuscitaci, na umělé plicní ventilaci do FN Motol. Poslední účastník nehody byl pozemní cestou transportován do Fakultní nemocnice Královské Vihohrady se středně těžkým zraněním, je ve stabilizovaném stavu," uvádějí na facebooku záchranáři ze Středočeského kraje.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

2310nehodazachranka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru