Zloději utíkali z obchodního centra s kradenými věcmi. Jeden z dvojice byl v celostátním pátrání
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 18.10. 2021 ve 20:00 hodin, byla operačním střediskem městské policie vyslaná hlídka strážníků k provedení kontroly okolí OC Fórum a ulice Hradiště, z důvodu přijatého telefonického oznámení na tísňovou linku městských strážníků od neznámého občana, který uvedl, že dvě osoby utíkají z OC Fóra a zřejmě zde odcizili několik bund z tamního obchodu.

Po krátkém pátrání byli oba muži zadrženi v ulici Hradiště, kde se šetřením zjistilo, že bundy odcizili v prodejně C&A v OC Fórum. Lustrací bylo dále zjištěno, že jeden ze zadržených pachatelů se nachází v hledáčku celostátně hledaných osob. Na místo byla strážníky přivolána i hlídka Policie ČR, která si hledaného od hlídky na místě převzala.

2010zlodejikz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Samotná krádež bude dořešena oznámením o přestupku příslušnému správnímu orgánu, až po vyčíslení škody poškozenou prodejnou, která musí určit škodu, kterou oba pobertové svým protiprávním jednáním způsobili.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru