Strážníci před magistrátem zadrželi zlodějíčka, který okradl opilého muže. Pomohly kamery
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 9.10. v 7:50 hod., byla před budou Magistrátu města ÚL zadržen muž, který odcizil v ulici Roosveltova z kapsy kalhot peněženku s finanční hotovostí podnapilému muži, na což byla hlídka MP upozorněna pracovníkem pohřební služby, který projížděl kruhovým objezdem nad hotelem Comfort.

Celému aktu předcházelo oznámení od dotyčného na tísňovou linku městské policie, kdy oznamovatel podal operátorovi popis pachatele a směr, kudy z místa činu uprchl. Ten na kamerovém systému dotyčného objevil a dále navigoval hlídku strážníků kudy se údajný poberta pohyboval až na uvedené místo, kde došlo k jeho zadržení.

1310mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru