STALO SE: Skupinka kluků nesla několik rostlin marihuany. Když si všimli, že je někdo pozoruje, dali se na zběsilý útěk
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Děčín - Boletičtí strážníci byli přivoláni do ulice Studniční svědky, kteří jim sdělili, že před několika okamžiky na blízkém hřišti spatřili skupinku mladých kluků, kteří nesli několik rostlin marihuany.

Když si všimli, že je někdo pozoruje, dali se na zběsilý útěk, přičemž si nadzvedli drátěný plot zahrady v sousedství hřiště a přes ni utekli neznámo kam. Strážníci provedli prověrku místa a zjistili několik pohozených rostlin marihuany na zemi a poničené oplocení zahrady v sousedství. Pro podezření z trestné činnosti na místo přivolali hlídku Policie České republiky, která si věc převzala k šetření. Strážníkům se díky místní znalosti podařilo odhalit, kdo rostliny přes hřiště přenášel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru