OBRAZEM: Rána pro drogové podsvětí! Policie zveřejnila foto ze zásahu v centru Ústí
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Zásahová jednotka KŘP Ústeckého kraje v centru města zadržela hlavního pachatele případu rozsáhlé sítě výrobců a distributorů pervitinu v Ústeckém kraji.

Dne 16. 9. kolem 17 hodin na křižovatce ulic Masarykova x Pařížská policisté zásahové jednotky Ústeckého kraje ve vozidle Škoda Kodiak zadrželi 30letého muže z Ústí nad Labem. Jednalo se o úspěšné zakončení dlouhodobě rozpracovaného případu výroby a distribuce pervitinu na území celého Ústeckého kraje.

2009pcrulkz4

Foto: Policie ČR

Paralelně proběhla realizace v jednom z bytů v ulici Hrnčířská, kde byla zadržena 51letá žena cizí státní příslušnosti. Rovněž zde bylo zajištěno větší množství léčiva určeného k výrobě pervitinu.

2009pcrulkz2

Foto: Policie ČR

"V současné době je pět osob vazebně stíháno pro trestný čin Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 12 let. Jedná se o významný zásah do sítě výrobců a distributorů v Ústeckém kraji," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

2009pcrulkz1

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru