Tady a teď! V prvním obchodním centru v Ústeckém kraji bude očkování bez registrace
V Praze je několik podobných očkovacích míst bez registrace. Toto funguje v OC Nový Smíchov. Foto: FN Motol
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - V ústeckém obchodním centru Forum bude v úterý 27. července uvedeno do provozu očkovací centrum proti nemoci COVID-19. V tomto centru nebude nutná registrace, očkovat se může tak opravdu každý zájemce.

V očkovacím místě budou používané vakcíny od společností Pfizer/BioNTech a také jednodávková od formy Johnson&Johnson. Otevřeno bude každý den od 9.00 do 20.30 hodin.

Nové očkovací místo vzniklo v krátkém čase a jedná se tak o další místo v České republice, kde se lze očkovat bez předchozí registrace. Ústecký kraj a Krajská zdravotní vnímají očkování opravdu jako onu tečku za nemocí COVID-19.

„Apeluji na veřejnost, aby se nechali naočkovat. Je to skutečně ten správný směr, jak s pandemií nemoci COVID-19 skoncovat. Očkováním chráníte nejen sebe, ale také své blízké,“ vyzývá veřejnost k očkování MUDr. Petr Malý, generální ředitel Krajské zdravotní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru