Situace v kraji se rapidně zhoršuje. Za tento týden přibylo přes čtyři a půl tisíce nakažených
ANTIGENNÍ TEST. ILUSTRAČNÍ FOTO: KZ
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Epidemiologická situace v Ústeckém kraji se stále zhoršuje. Za minulý týden přibylo celkem 3 157 nových případů koronaviru, od pondělí 15. do soboty 20. února přibylo 4 625 nových případů. Aktuální statistiky zveřejňuje na svém webu Ministerstvo zdravotnictví.

Lze předpokládat, že se za tento týden počet nakažených přiblíží k pěti tisícům, v přehledu totiž ještě nejsou zohledněná data za neděli 21. února. 

Nejhůře je na tom stále Děčínsko, kde počet nakažených přesáhl dvanáctitisícovou hranici. Na Ústecku a Litoměřicku se počet pozitivních případů blíží k jedenácti a půl tisícům. Teplicko hlásí přes deset tisíc nakažených, Chomutovsko přes devět a půl tisíce, na Mostecku se počet nakažených blíží k devíti tisícům. Nejlépe je na tom stále okres Louny, kde se počet nakažených drží pod hranicí osmi tisíc.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru