OBRAZEM: To je ale smůla! Zlodějíčka viděli na kamerách, jak krade kolo
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu v brzkých ranních hodinách, byl v ulici Na Schodech velitelem směny operačního střediska městské policie spatřen kamerovým systémem muž, který se v této ulici procházel několikrát od shora dolů a zpět, nahlížel přitom do aut a do oken okolních domů a choval se velmi podezřele.

Po několika minutách rozhlížení muž zmizel v jednom z domů, kde setrval cca 5 minut a poté byl spatřen, jak z domu odchází s horským bicyklem bílé barvy, rozhlíží se a kolem a davá se i s kolem na útěk ulicí Na Schodech, kde ve spodní části na kolo nasedl a odjel směrem Velká Hradební k Mariánské skále.

2511kolokz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Okamžitě byly velitelem směny vyrozuměny všechny dostupné hlídky a muž byl zhruba v 05:40 hodin dopaden a zadržen v ulici Neštěmická nad čerpací stanicí Benzina. Muž středních let se ke svému protiprávnímu činu strážníkům na místě okamžitě doznal, přičemž byl omezen na osobní svobodě z důvodného podezření ze spáchání trestného činu a předán k dalším úkonům přivolané hlídce Policie PČR.

2511kolokz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru