Strážníci opět vyrazili na kontrolu vládních nařízení. Řešili hned několik přestupků
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 28. října krátce po půlnoci, proběhla v centru města Ústí nad Labem kontrolně preventivní akce, zaměřená na dodržování nařízení vlády v nouzovém stavu. Hlídky strážníků se zaměřily na volný pohyb osob, na neoprávněné shlukování lidí a dále na povinnost nosit ochranný prostředek na zakrytí dýchacích cest.

Během tohoto opatření se strážníci zaměřili i na prostory budovy Hlavního vlakového nádraží a na dodržování vládního nařízení v dopravních prostředcích městské hromadné dopravy. Celé akce se společně s hlídkami Městské policie zúčastnil také primátor města Petr Nedvědický. Během kontrolní činnosti bylo zjištěno několik přestupků, které hlídky vyřešily s přestupci na místě.

2910mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru