Hyenismus největšího kalibru! Poprosili seniora o drobné, pak se mu takhle odvděčili
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí policisté objasnili případ okradeného muže před budovou vlakového nádraží. Minulý týden kolem jedné hodiny v noci si muž (30) s ženou (24) před budovou nádraží vyhlédli 68letého seniora. Následně s prosbou o drobné mince jej pachatel oslovil. Senior vytáhnul z batohu peněženku a dobré mince mu dal.

Peněženku si poté vložil do přední kapsy batohu a batoh si dal na záda. Jako projevení vděku staršího muže pachatel objal a peněženku mu z kapsy znova vytáhnul a odcizil. Policisté po vyhodnocení kamerových záznamů ihned věděli, o jakou dvojici se jedná.

"V současné době čelí obvinění z trestného činu Krádeže. Vzhledem k tomu, že čin spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru