Na koupališti v Brné zaplatí do konce sezóny všichni návštěvníci pouze poloviční vstupné
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Brná – Městské služby Ústí nad Labem, které spravují areál koupaliště v Brné, snížily cenu vstupného od 1. srpna do konce letošní sezóny o padesát procent. Organizace to oznámila na svých stránkách.

„Nově tedy za celodenní vstupné zaplatíte následovně: Dospělá osoba 50 Kč, děti nad 120 cm do 18 let, studenti a osoby nad 62 let 30 Kč, děti do 120 cm, ZTP, ZTP/P 10 Kč, děti do 1 roku zdarma,“ uvádí Městské služby Ústí nad Labem.

Ke snížení cen na poloviční i u rodinných vstupů. „2 rodiče + 1 dítě zaplatí 100 Kč, 2 rodiče + 2 děti 120 Kč, 2 rodiče + 3 děti 140 Kč,“ píše se v oznámení.

Ukončit sezónu na koupališti v Brné plánují Městské služby Ústí nad Labem 13. září 2020.

{article title="OBRAZEM: Na koupaliště Plaveckého areálu Klíše denně zavítají stovky návštěvníků"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru