Úřad shání s předstihem vánoční strom do atria. Darovat ho můžete i vy
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Úřad městského obvodu Ústí nad Labem – město již tradičně s předstihem připravuje akce patřící k závěru roku. Jednou z nich je také zajištění hezkého a reprezentativního vánočního stromu do atria Magistrátu pro Vánoce 2020.

A jaké jsou představy stromu? Jehličnan s minimální výškou 5 m, pravidelným vzrůstem a hustým zavětvením. Úřad se proto obrací na občany Ústí nad Labem a okolí, kteří takový strom mají na svém pozemku a měli by zájem jej pro oslavu letošních vánoc darovat.

S případnou nabídkou se obracejte na odbor správy obecního majetku Úřadu městského obvodu Ústí nad Labem – město, tel. č. pí. Davidová 475 272 371, 702 216 384 či paní Planíková 475 272 227, 724 227 701.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru