Zamilovaný pár si vyznával lásku malůvkami na silnici. Oba skončili na policii
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Všebořičtí policisté v pondělí krátce před půlnoci při projíždění lokality narazili v ulici Vinařská na zamilovaný pár. Bohužel tento pár si svou lásku vyznával poněkud zvláštním způsobem a pravděpodobně na to měl velký vliv i alkohol.

Jednatřicetiletý muž slova „miluji Tě“ psal sprejem v několika řečech na komunikaci. Ve chvíli, kdy hlídka přijela na místo a vyzývala muže, aby přestal, tak devětadvacetiletá žena muže velmi bránila a to nejenom slovně. Policisté následně pár zadrželi a převezli na policejní služebnu.

"V současné době ve zkráceném přípravném řízení čelí podezření z trestného činu Poškození cizí věci, za což jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru