Plavecký areál na Klíši se otevře už příští týden! Na kolik vás vyjde vstupné?
Foto: Městské služby Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Městské služby Ústí nad Labem, které spravují Plavecký areál Klíše, otevírají od pondělí 1. června od 14:00 hodin zrekonstruované letní koupaliště Plaveckého areálu Klíše. Dospělý návštěvník zaplatí za vstup šedesát korun. Děti nad 120 centimetrů do osmnácti let, studenty a seniory přijde vstupné na třicet korun.

„Kapacita areálu je omezena na 300 přítomných návštěvníků, nutné je dodržování základních hygienických opatření a k plavkám si, prosíme, nezapomeňte přibalit i roušku či jinou ochranu dýchacích cest. Důležité jsou taktéž rozestupy, které se budou týkat rovněž skluzavky,“ uvádí na svých stránkách Městské služby Ústí nad Labem.

Ve stejný den se otevře od 10:00 hodin i krytý plavecký bazén areálu na Klíši. Letní sezónu ve stejný den o hodinu dříve zahájí i Termální koupaliště v Brné. I tady budou muset dodržovat návštěvníci epidemiologická opatření nařízená vládou České republiky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru