Cyklobus bude opět vozit cyklisty z Labské stezky zdarma
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Také v letošním roce mohou cyklisté využít služeb cyklobusu z Labské stezky ZDARMA a pohodlně se tak dopravit do okrajových částí města Ústí nad Labem. Cyklobus opět jezdí v rámci projektu Zdravé město.

Svézt se bude možné vždy o víkendech a státních svátcích. Ze zastávky Krajský soud bude cyklobus vyjíždět dvakrát denně, a to v 16:30 a 18:00. Další zastávky jsou Divadlo, Na Spálence (Klíše), Bukov (naproti budově společnosti O2), Severní Terasa a Orlická.

Termín provozu cyklobusu je od 30. 5. do 27. 9. 2020.

Cyklobus v tomto roce vyjede do ulic Ústí nad Labem již po páté. I letos je připravena novinka v podobě zapojení další části města. Tentokrát byla nově přidána čtvrť Klíše.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru