Dvojice Poláků se pokoušela nelegálně překročit hranice u Petrovic, měli ale smůlu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Petrovice - Ve středu 9. dubna krátce před devátou hodinou ráno zajistili policisté Libereckého kraje v lesním prostoru nedaleko hraničního přechodu Petrovice dva Poláky ve věku 36 a 29 let, kteří nelegálně překročili hranice ze Saska do České republiky přes takzvanou zelenou hranici.

"Naše hlídka zpozorovala jejich osobní vozidlo s polskou poznávací značkou v lesním prostoru v této oblasti a jeho dvoučlennou posádku ihned prověřila. Cizince jsme omezili na svobodě a nyní řešíme jejich předání do Polska. V této souvislosti komunikujeme s polskými kolegy," uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru