Ženu pár dní nikdo neviděl, hasiči do bytu museli oknem. Našli ji na zemi v bezvědomí
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 5. dubna v 15 hodin a 20 mnut odpoledne bylo strážníky ze Severní Terasy přijato telefonické oznámené, kdy oznamovatel strážníkům sdělil, že v ulici Ořechová bydlí jeho přítelkyně, která dotyčnému nebere telefon a on má obavu o její zdraví.

Po příjezdu hlídky na místo se strážníci pokoušeli na dotyčnou dozvonit, ale to se jim nepodařilo. Z tohoto důvodu strážníci provedli v domě šetření, zda z místních obyvatel dotyčnou neviděl, nebo nemá povědomost po jejím pobytu. Od jednoho ze sousedů bylo zjištěno, že ženu neviděl cca. pět dní a květiny na chodbě, o které se stará, schnou. Stejnou odpověď dostali strážníci i od jiných obyvatel domu. Jelikož zde bylo důvodné podezření, že žena zemřela a nebo je v ohrožení života, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která dovezla na místo i majitelku bytu, která měla u sebe od tohoto bytu klíče.

0703mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Jelikož se nepodařilo byt odemknout (výměna zámku), byli na místo přivoláni hasiči, kteří se do bytu dostali pomocí lezecké techniky přes okno. Po otevření okna, bylo zjištěno , že žena leží na podlaze v kuchyni (pravděpodobně několik dní), je dehydratovaná v bezvědomí, ale dýchá. Z tohoto důvodu byla k případu přivolána zdravotní záchranná služba, která si ženu odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru