Zase na stejném místě! Strážníci z nedávno uklizené lokality opět vykázali bezdomovce
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí v ranních hodinách prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v obvodu Severní Terasy, zaměřenou na dodržování obecně závazných vyhlášek města a na čistotu u kontejnerů na domovní odpad a jejich okolí.

V ulici Gagarinova strážníci od kontejnerů na domovní odpad vykázali dva bezdomovce, kteří se zde přehrabovali v odpadcích a některé po nich zbyly na zemi. Strážníci nechali dotyčné nepořádek po sobě uklidit a po řádném poučení byli bezdomovci z místa vykázáni.

Podobný příběh se stejným koncem se odehrál o pár desítek metrů dál, kde v ulici Jana Zajíce podobnou činnost vykonávala dvojice mužů. Lukrativním místem pro bezdomovce se stává nedávno uklizená lokalita u gymnázia Dr. Václava Šmejkala. Odtud každý den strážníci vykazují nezvané hosty, kteří zde nocují a na zemi po sobě zanechávají značný nepořádek.

Nejinak tomu bylo i v pondělí, kdy zde hlídka nalezla muže středního věku, který si vytvořil svůj provizorní příbytek přímo u zdi gymnázia. I ten byl strážníky donucen nepořádek po sobě uklidit a po řádném poučení byl nakonec z místa vykázán.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru