Bezdomovci, opilci, nepořádek: Kontrolní akce pokračují, strážníci narazili na dvacítku hříšníků
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V uplynulém týdnu se hlídky strážníků městské policie zaměřily při preventivně bezpečnostních akcích na výskyt závadových osob, které opakovaně znečišťují veřejná prostranství a narušují tak veřejný pořádek.

Během těchto akcí hlídky zjistily na dvacítku osob, z nichž většina opakovaně porušuje obecně závazné vyhlášky zejména tím, že popíjejí alkoholické nápoje v místech, kde je to vyhláškou zakázané, znečišťují veřejná prostranství a svým chováním obtěžují ostatní občany města.

1802kontrolykz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Všechny zjištěné osoby byly poučeny o svém protiprávním jednání a pokud po nich zbyl nějaký nepořádek, donutili strážníci bezdomovce tyto odpadky po sobě uklidit a z místa je poté vykázali.

1802kontrolykz3

Foto: MP Ústí nad Labem

V některých případech byl objemnější odpad uklizen a odvezen alternativně odsouzenými občany, kteří si svůj trest odpykávají při městské policii.

1802kontrolykz4

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru